Valar morghulis

Seikkailumme NYC:ssä ovat jatkuneet lämpenevässä säässä. Toistaiseksi olemme Manhattanin puolella käyneet lähinnä kirjastoissa (joissa Suvi on onnistunut työllistämään useammankin ihmisen mystisesti kateissa olevaa kokoelmaa jäljittämään) ja Brooklynin puolella muuten tarkkailemassa kaupunkia. Sunnuntaina äitienpäivänä teimme pitkän kävelyretken Brooklynin Greenwoodin vuonna 1838 perustetulle hautausmaalle, riutuvien patsaiden paratiisiin.

DSC05276[1]

DSC05247[1]

DSC05261[1]

DSC05248[1]

DSC05268[1]

DSC05269[1]

DSC05240[1]

Hautausmaareissun jälkeen suuntasimme vielä monista elokuvista etukäteen tutuksi tulleelle Coney Islandille, Brooklynin Yyteriin. Rantabulevardin vieressä sijaitsee myös huvipuistoalue, jonka kävimme kiertämässä, mutta lähinnä pysyttelimme rannan puolella. Kova tuuli suosi leijan lennättäjiä, mutta muille lentävä hiekka tuotti päänvaivaa. Muutama näytti myös kalastavan (ainakin rapuja oli jäänyt saaliiksi).

DSC05286[1]

Auringonottajia ei rannalla juuri vielä näkynyt.

Maanantaina saimmekin sitten iloisia uutisia Suomesta: Ilkalle myönnettiin Suomen Akatemian tutkijatohtorin rahoitus. Ensi viikolla on mukava palata taas kotiin, kun molemmilla on useammaksi vuodeksi töitä tiedossa. Nykyisessä epävarmojen tutkimusrahoituskausien maailmassa se on harvinaista luksusta!

DSC05564[1]

Juhlan paikka!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s